Hoppa till innehåll

Vårdcentralen, där finns hjälpen och stödet

11 november 2011

I går besökte jag min arbetsplats, Vårdcentralen i Torup. Anledningen var att jag under två veckors tid förgäves försökt få hjälp av specialistklinikerna på Sahlgrenska att förlänga mitt sjukintyg. Jag har talat med personalen när jag varit där, jag har ringt till avdelningen och blivit hänvisad till mottagningen. Där svarade man att man ”lägger en lapp till läkaren”. Men något intyg har inte kommit, varken till mig eller till Försäkringskassan. Efter att jag fått precis samma besked från mottagningen i går, att man ”lägger en lapp till läkaren”, vände jag mig i min nöd till min vårdcentral, väl medveten om att detta egentligen är behandlande läkares ansvar, inte distriktsläkarens, som inte haft med behandlingen att göra. Men tack vare vår vänliga och förstående personal fick jag möjlighet att träffa en läkare, en trevlig vikarie, och på så sätt löste sig detta problem. Ett bekymmer mindre betyder mycket i min situation.
När det gäller situationen är det så att dagarna är drägliga men nätterna är långa och påfrestande. På måndag 14/11 är en ny MR planerad. Sedan får man väl se om det är någon mening att stråla.

Tack kära vänner och arbetskamrater för att ni finns, inte bara för mig utan för befolkning i och kring Torup. Och stort tack för hälsningen och den vackra blombuketten som jag fick för en vecka sedan!
Som man kan se här på bilden är den fortfarande mycket fin.

Bukett

One Comment leave one →
  1. Anonym permalink
    16 november 2011 16:11

    Hej Bernt, trevligt att höra från dej. Vi tänker mycket på dej o Annika. Vad gäller sågverksarbetet känner Olle väl till detsamma. Kram från oss A-B o OJ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: