Hoppa till innehåll

Om bloggen

Hej! Mitt namn är Bernt Kjell. Jag är född 1947 och är läkare. Att skriva en blogg kan verka förmätet. Vem av jordens två miljarder internetanvändare har något intresse av att läsa vad jag skriver? Jo, kanske en handfull, och det är just de som räknas! Eftersom jag har ett ovanligt namn kan man ändå lätt hitta uppgifter om mig på nätet, och här kan jag åtminstone själv välja vad som ska finnas med. Dessutom fungerar det som ett sätt att avreagera sig ibland.  En del äldre inlägg är hopsamlade från andra bloggar som jag inte uppdaterar längre. Den här bloggen uppdateras sporadiskt. Medskribenter är välkomna.

Bernt Kjell

Bernt Kjell

7 kommentarer leave one →
 1. Lars-Göran Allgén permalink
  9 maj 2011 15:11

  Hej ! Tack för Din artikel om Häxprocess. Jag är far till Thomas och kan konstatera att ett litet antal läkare försökt framföra kritiska aspekter på rättsprocessen med starka sakskäl men få vill lyssna.
  Men via bloggosfären sprids ändå ett skeptiskt budskap. Per Lindebergs hemsida Mediemordet.com, Anders Agells hemsida andersagell.se, stiftelsen rättsstatens vänners hemsida mm.
  Hälsningar LGA (leg läk, med dr)

 2. Anonym permalink
  2 september 2011 14:37

  Hej Bernt, du har min stora beundran och att du är så djärv. Olle och jag tänker mycket på dej och vi saknar dej på mottagningen förstås. Det är fint att vi kanske kan kommunisera på detta sättet. Vi mår skapligt skall starr-op. båda två, men det är ju inget konstigt i dag. Jag undrar om jag kan ringa till Annika eller hon tycker det är jobbigt. Ni har vår fulla respekt om ni vill avstå från kontakt. Du är mina tankar Bernt. Kram från Anna-Britta o Olle

 3. Bernt permalink*
  3 september 2011 19:32

  Hej, Anna-Britta och Olle. Jag gläder mig åt omtanken och är tacksam för hänsynsfullheten – just nu orkar varken jag eller Annica med mer direkta kontakter.

 4. Anonym permalink
  30 oktober 2011 09:51

  Hej Bernt o Annika, hur är läget?
  Kram Anna-Britta

 5. Pelle permalink
  2 december 2011 16:31

  Hur är läget ???
  Pelle i Eksjö
  Den gamle trumslagaren-

 6. Pelle permalink
  2 december 2011 16:37

  Har du hört om Mateme i Uppsala. Jag tror han heter så. Han har hjälpt min dotter 36 år. För helvete kolla läget !
  Pelle i Eksjö

 7. 15 december 2011 20:20

  Hej Bernt!

  Uppmärksammade din blogg idag när jag av helt andra skäl på nätet sökte information om en av min bandoms serieidoler, ”kapten Mike”. Detta för ett inlägg på Facebook.

  Jag skrev så här, med anledning av vad du själv skrivit på din blogg om ”Idoler”: ”Med referens till mitt tidigare inlägg: Hittade på webben (apropå ”kapten Miki”) en sida som kanske tål att läsas även av dagens ungdomar. Jag höjer inga pekpinnar, men nog är det viktigt att försöka förstå såväl den tid man lever i just nu som den som varit!”

  Har bara tittat lite på din blogg, men det lilla jag sett verkar klokt och intressant i mina ögon. Verkar som vi har en hel del gemensamt.

  Bästa hälsningar,

  Torbjörn Cruth

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: